Logo   JyvUA
TableTop
TableRight
NaviTop
NaviLeft Rallimme tuoreimmat uutiset Tietoutta kilpailijoille Tietoutta yleisolle Tietoutta medialle EK1 Majoitus Talvirallin järjestelykoneisto Jyväskylän Talvirallin historia Jyväskylän Urheiluautoilijat Vuoden 2009 kilpailun kotisivut NaviRight
Otsikko
NaviLeft
Highslide JS
 
YHTEISTYÖSSÄ
RantaSipi MoTest
Rallin avaava erikoiskoe tarjoaa takuuvarman elämyksen! Korpilahdella sijaitseva erikoiskoe on lyhyt, mutta tarkkuutta vaativa lähdöstä maalilipulle saakka. Ek tarjoaa kuljettajille alkuun haastavaa, nopeahkoa metsäautotietä, jossa kuitenkin muutama tiukempi mutka muistuttaa rallin perimmäisestä luonteesta! Metsäautotieltä lasketellaan mäkeä alas ja tullaan talonpihaan, sitten jatketaan muutama näyttävä mutka kylätien peltoaukeilla ennen maalia. Valitettavasti erikoiskokeen loppuun suunniteltu jääosuus jouduttiin jättämään pois jäälle nousseen veden takia.

Yleisölle on varattu maalipäästä p-alue lyhyen alle 200m kävelymatkan päästä erikoiskokeesta ja samalla parhaista katselupaikoista. Tänne on helppo tulla myös perheen pienimpien kanssa!

Huom! Lähtöpäässä pitkä sulkualue ja erittäin kapea tie jossa ei ole pysäköintimahdollisuuksia. Erikoiskokeelle saapuminen vain maalin kautta!

Ajo-ohje: VT9 Korpilahden Nesteeltä Joutsan (Kärkistensalmen) suuntaan n.300m ja vasemmalle. P-alue välittömästi tämän jälkeen pellolla.

Tie suljettu molemmista päistä puomeilla kilpailun asti.
Puomeilla käyneistä saadaan hyviä kuvia riistakameroista :)

EKA EK
NaviRight
Bottombar
TableRight
TableBottom
Talvirallin kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut Plopcrew Productions - Digitaalisen median tuotantostudio - www.plopcrew.net